Skola 4 – 9 Gy VUX

Lärresurser för 4 – 9, gymnasiet och VUX

Misstag är faktiskt tecken på att du försöker, så våga pröva nya sätt och tänk utanför boxen… Vad är det värsta som kan hända?

Här kommer jag att  tipsa om hur du som pedagog kan använda digitala verktyg i din undervisning (eller undervisa med digitala verktyg?)  Otroligt mycket är redan gjort så jag ska försöka samla ihop ”de bästa” resurserna här för att underlätta för dig som pedagog att snabbt ta till dig information. Hoppas att du kan inspireras!

Jag inleder med en animerad ”sammanfattning” av faktorer som påverkar elevernas resultat, enligt Hattie. Varför vill jag visa den här kanske du undrar? Ja, helt enkelt för att jag tror att det här skulle kunna bli en tankeväckare, vändpunkt eller kanske  en introduktion till ett nytt sätt att undervisa? (om du inte redan arbetar med bedömning för lärande/formativ bedömning och synliggör lärandet på olika sätt)

Läs mer om digitala verktyg för att synliggöra lärandet här.

Skapad av Michael Rystad i Svedala kommun
 

Länkar till lärresurser:

Skolväskan – en omfattande samling länkar till skolans alla ämnen och mycket annat! skolväskan
Kunskapshubben – En sajt från Årstaskolan i Stockholm med tips, idéer, inspiration och material för alla ämnen (filmer) kunskapshubben
TOD – Teacher On Demand ted

Lämna en kommentar